De vorba cu Mihai Stanescu

Ieri am avut placerea sa ma intalnesc, si cu ocazia asta sa-l si cunosc, pe application letter for help desk officer.

Daca ar fi sa rezum intalnirea noastra de ieri in doar 2-3 cuvinte acestea ar fi: super om, mare impact.

Am putut sta de vorba pe alocuri liber, cu toate ca daca privesc acum retrospectiv cred ca domnul mai sus mentionat a facut nitel coaching cu mine, si ii multumesc 😀

Am plecat de la intalnirea cu el incarcat de o energie placuta si dornic de a face nebunii. Mi-am notat in agenda urmatoarele sfaturi care cred ca ar prinde bine multora dintre noi.

Un plan, chiar si prost facut, urmat de actiune e mult mai valoros decat originalitate si practic delasarea lucrurilor.

O alta idee care mi-a placut mult si pe care a dezvoltat-o putin a fost cea de butterfly effect, concret orice lucru minuscul pe care-l faci poate avea un impact urias daca te tii de el, ba mai mult poti invata mult din lucrurile de care te tii.

Am vorbit de o nevoie de structura pe care oamenii din afaceri o cauta, au ajuns unde au ajuns pentru ca au avut o structura in propria viata, o sa te aprecieze daca la varsta pe care o am eu si unii dintre voi o sa fii mai “decisive”.

O provocare cu, care am plecat de am intalnirea cu el este cum anume pot deveni entuziasmat si elegant in acelasi timp. Si sa nu mai grabesc lucrurile.

Am vorbit putin despre reprezentare si practic tu, ca persoana ce reprezinti un brand, un grup de oameni sau orice altceva, ce ar trebui sa faci astfel incat sa fii respectat.

Am punctat pe alocuri ca pentru a deveni un trainer / public speaker / coach bun ar trebui sa ai o viata exemplara pentru a avea suficienta energie de impartit cu oamenii din fata ta.

Si multe altele…

Interviul cu el pe care l-am filmat pentru http://changer.ro/uk-military-service-writing/ o sa apara undeva pe la anul, eu zic ca o sa-ti placa mult.

Speak Your Mind

*