Un mic protest

La această ediție a Jocurilor Olimpice, o sportivă a încercat din răsputeri să învingă în finală un adversar mai tânăr și mai bine clasat.

A încercat să facă asta cu două accidentări drept bonus, una gravă aș putea zice, cauzată de principala favorită la medalia de aur. A învins-o și în final a obținut singura medalie a României, până în clipa în care eu scriu aceste rânduri.

Și, ca simplu cetățean, un simplu student care se mai uită din când în când la TV, nu accept ca niște aroganți să facă mișto de o reprezentantă a României,  de o femeie căreia la telefon îi părea rău ca nu poate participa la o conferință pentru studenți din cauza unei accidentări, dar care promite aceluiași student tânăr că va încerca să ajungă chiar dacă tocmai fusese externată din cauza aceleiași accidentări.

Aroganții de care vorbesc se numesc Victor Ciutacu și Mircea Badea, oameni care muncesc și sunt profesioniști după unele standarde. Doi oameni ale căror emisiuni le urmăream ocazional, până acum.

Protestul despre care vorbesc și implicit încerc să-l promovez e simplu, e un protest cauzat de următoarele declarații:

Începând din acest moment nu mă voi mai uita  la nici o emisiune, interviu sau orice altceva la care aceștia sunt prezenți.

Tu ce reacție ai avut la declarațiile de pe twitter ale ”stimabililor”?

 

Comments

  1. La inceput nici nu mi-a venit sa cred. Am crezut ca este o gluma proasta, pentru ca nu imi imaginam ca cineva poate vorbi in asa hal despre o sportiva care a concurat cu lacrimi de durere in ochi. Pe mine m-a impresionat enorm Alina Dumitru si nu cred ca merita asa ceva. Ca forma de protest? Scaderea audientei – oricum nu ma uitam la Badea, pentru ca nu stie sa fie ironic- trebuie sa ai ceva IQ pentru asta. Iar felul in care a vorbit despre o sportiva care a ajuns unde el nu va fi niciodata -adica sa se cante imnul Romaniei in onoarea ei – imi arata ca IQ-ul lui Mircea Badea are valori foarte mici.

    • Razvan Olaru says:

      Danete refuz sa cred ca e un om prost, cred ca doar a renuntat la un lucru ce se numeste coloana vertebrala

Speak Your Mind

*