Un loc pentru antreprenorii sociali

Cred foarte mult in schimbare.

Cred ca ar trebui sa fie singura “constanta” din viata noastra, poate exagerez… nu singura, dar sigur ar trebui sa fie una dintre constantele vietii noastre.

O schimbare continua, piperata cu pauze pentru recunostinta… Asta e calea spre succes si implinire.

Stiu ca oamenii pe care-i ai in jurul tau conteaza foarte mult, nu o sa uit niciodata replicile acide pe care le primeam de la prietenii apropiati cand spuneam ca vreau sa fac x si y, probabil ca replicile mai sunt si acum dar nu le mai bag eu in seama.

Stiu de asemenea ca si spatiul in care-ti derulezi activitatea conteaza foarte mult, incerc sa evadez monotoniei de fiecare data cand am nevoie de idei creative. Asa ca va rog sa nu va speriati in momentele in care ma veti vedea prin vreun parc, pe iarba, de unul singur, scriind post-it-uri. Zambind.

Am ajuns sa cunosc un loc (“in constructie”) total neconventional, unde poti avea birou la comun cu oameni dementiali, ce schimba Romania, prin proiectele pe care le deruleaza si pasiunea pe care o pun in schimbare si mai ales prin faptul ca, din cate am observat eu, la ei nu exista “merge si asa”.

E un loc simplu ce devine o comunitate. O comunitate plina de multi “omuleti” ce au inteles ca impreuna sunt mai multe sanse de a schimba ceva in aceasta tara minunata.

Comunitatea si locul despre care vorbesc se intituleaza sugestiv “The Hub Bucharest“.

Cred foarte mult in ce o sa faca acest loc, si imi plac foarte, foarte mult persoanele care sunt deja membri. Sunt nume sonore in “industria” de dezvoltare personala si a aducatorilor de bine din Romania. Persoane ce activeaza in industriile creative din aceasta tarisoara.

Pot spune atat de multe despre viitorul Hub, cat de mult cred, cate de mult imi place, cat de mult vreau (am inceput sa-mi strang bani pentru abonament 🙂 ) insa stiu ca nimic nu se compara cu “a vedea cu ochii tai”.

Asa ca domnilor, doamnelor si domnisoarelor: Miercuri, 23 mai, ora 18:30, are loc un “Info Evening” in care o sa se explice  ce inseamna ideea de hub, care sunt conditiile pentru a deveni membru in aceasta comunitate globala si mai ales, a vedea ce inseamna practic aceasta comunitate.

Pentru sceptici, garantez o seara de networking frumoasa, plina de oameni faini :).

Ne vedem acolo!

 

 

Speak Your Mind

*