Training deschis – Public Speaking

Saptamana aceasta aniversez 3 ani de training.

3 ani in care m-am provocat enorm si am fost provocat, 3 ani in care am cunoscut oameni geniali pe care i-am ajutat in cautarile din momentul intalnirii noastre. 3 ani plini de zambete, de momente frumoase si mai ales, 3 ani in care simt ca am crescut mult.

Vreau sa marchez momentul simbolic printr-un training deschis, la un pret… simbolic.

Pe 22.08.2009 livram primul training creat si livrat de mine, in cadrul unei scoli de vara. Era vorba despre frica, cum anume putem trecem peste ea si cum ne saboteaza vietile.

3 ani mai tarziu m-am decis sa aniversez acest moment printr-un training deschis de public speaking, pentru ca e domeniul ce m-a pasionat cel mai mult in ultimul an, domeniul ce mi-a adus cele mai multe beneficii si e un subiect ce a marcat inceputul unei noi perioade din viata mea.

Trainingul va avea loc sambata (25/08/2012) incepand cu ora 10, locatia va fi anuntata ulterior participantilor, pretul simbolic pe care-l anuntam este de 30 de lei si pentru a participa trebuie sa te inscrii aici.

Trainingul va avea loc in CROS Learning House

Cine sunt eu? Si de ce tin acest training?

In primul rand, eu sunt Razvan si creez si tin traininguri de 3 ani, am urmat cursurile de formare de formatori in cadrul IRT-ului acum un an.

Sunt co-fondator al comunitatii pregateste-te.ro si implicit am fost consultat tedx in ceea ce priveste pregatirea speakerilor pentru eveniment.

Am fost moderator la mai multe intalniri ale comunitatii de practica SpeakUp si imi place sa cred ca am ajutat zeci de persoane sa-si depaseasca frica ca mai apoi sa isi imbunatateasca abilitatile de vorbit in public.

Imi place mult sa ma distrez si sa motivez oamenii, sa-i provoc. Iti promit ca vei pleca de la acest training mai motivat si mai increzator in noile abilitati si cunostinte in ceea ce priveste vorbitul in public.

Ce presupune trainingul?

Vom petrece impreuna aproximativ 5 ore in care vom trece impreuna prin urmatoarele intrebari

  • Cum iti pregatesti un discurs?
  • Ce trebuie sa faci in ziua discursului? Dar in timpul discursului?
  • Cum iti pregatesti suportul vizual pentru discurs?

Pe langa aceastea vom vedea de unde incepi in momentul in care afli ca ai de tinut un discurs. Vom parcurge o schema logica, bazata pe intrebari pe care o poti folosi pentru creerea unui discurs.

Iti voi impartasi sfaturi practice prin care iti poti controla emotiile si le poti folosi in folosul tau.

Abia astept sa vorbim in public sambata.

Comments

  1. ok dar unde se va desfasura ?

Speak Your Mind

*