Te certi pe TV?

De ceva vreme stau iar cu frate-miu in camera.

E bine, dar e si naspa din unele puncte de vedere, uneori simt nevoia de ceva zgomot de fundal cand lucrez sau pregatesc o sesiune, sau pur si simplu vreau sa ma deconectez.

Televizorul este una din solutiile la care apelez destul de des pentru aceasta. Dau pe un post de muzica, pe ceva discovery sa ma mai uit pe la Miami Ink sau documentare de genul.

Sa fie in fundal cat eu ma concentrez pe un anumit subiect, apoi ma deconectez folosindu-ma de TV, 5-10 minute si sunt fresh pentru a ma apuca de un task nou.

Nu este saptamana insa cand nu ne certam, intr-o forma mai mult metaforica pe TV.

Sora si fratele lucreaza, eu sunt student si plecat multa vreme (in ultima perioada, cel putin) dar cand ne strangem toti 3, cam avem gusturi separate. Unul vrea un serial, altul poate vrea emisiunea cu tatuaje si cel de-al treilea un film care ruleaza.

Ei bine cam toate acestea se cam pot intampla acum, pentru ca prin IPTV de la Romtelecom eu pot sa-mi inregistrez filmul, sau ma rog secventa de film pe care as pierde-o odata cu venirea celorlalti acasa, sau secventa din emisiunea live si sa le urmaresc a doua zi cand, cel mai probabil as fi singur prin casa.

Un alt lucru care mi-a placut la IPTV e ca poti pune pauza si apoi sa pornesti din nou, cu toate filmele vizionate pe calculator a devenit necesar pentru mine acest detaliu, pentru ca daca urmaresc un film pe TVR si-mi suna telefonul sunt tentat sa grabesc conversatia pentru a reveni la film, mai ales daca e un punct culminant.

Si sunt multe alte lucruri cel putin interesante si pe care mi-as dori sa le am pe acasa, cum ar fi functia de search si sa pot viziona programul TV direct pe televizor.

Postul asta e scris pentru ca vreau sa particip, mult de tot, la workshopul Blogoree 😀

Comments

  1. aruncati TV-ul, sa vedeti ce fain va fi 🙂

Speak Your Mind

*