Momente de delasare…

Sunt momente în viață asta în care nu ai chef de absolut nimic, îți vine să stai ascuns de oameni, doar tu cu tine și să meditezi, să te gândești la propria viață și să îți faci planuri, sau măcar să-ți imaginezi cum ar putea, cum ar fi putut fi și cum vrei să fie viața ta.

Nu am înțeles niciodată de ce “lumea” spune că acestea dăunează.

Da, dacă ești mereu într-un astfel de moment și melodia ta favorită este Azi Nu… probabil ar trebui să te gândești la asta.

Însă observ o pornire puternică împotrivă oamenilor care-și iau timp să stea degeaba.

Sunt momente în viață asta când ar trebui să-ți lași toate proiectele, toate prieteniile, toate întâlnirile în plan secund și să îți iei timp pentru a sta cu tine. Indiferent de ce va ieși din această întâlnire.

Ceea ce e important însă e să fii tu, să te bucuri de moment și nu te stresezi prea tare.

O viață ai și nu cred că ar trebui să o trăiești în stres și mereu sub presiunea unui alt proiect.

În momentele în care doar urci nu ai timp pentru a observa că ai ajuns pe vârful muntelui, nu ai timp să admiri priveliștea drumului pe care l-ai parcurs.

Ai nevoie de astfel de momente pentru a te bucura de succesul pe care deja-l ai, dacă continui mereu să mergi înainte, o să ajungi în vârf, o să începi să coborî, vei ajunge pe partea cealaltă a muntelui și te vei plânge de cât de grea este viața ta… pentru că în față se află un nou munte.

O provocare poate mai mare, poate un munte mai greu de urcat.

Așa că te rog eu, înainte să arăți cu degetul și să zici că omul ăla stă degeaba, că nu face nimic… gândește-te că poate are nevoie de un astfel de moment…

Iar tu dacă nu ți-ai luat un astfel de moment de prea mult timp… fă o pauză, e weekend, e soare, e perfect pentru puțin timp cu tine însuți.

Speak Your Mind

*