Mi-e frica!

Astazi nu o sa ies din casa pentru ca mi-e frica sa nu ma muste un caine, mi-e frica sa traversez strada ca poate apare un nebun, betiv, care da peste mine.

Mi-e frica sa ies din casa pentru ca e posibil ca o fata draguta sa-mi zambeasca, mi-e frica sa merg pe strada ca poate apar 3-4 baieti de cartier, intr-un grup si ma vor jefui.

Mi-e frica sa ies din casa pentru ca afara sunt multi microbi pe care-i pot lua din aer, daca racesc si mor?

Mi-e frica sa ies din casa si punct, mi-e frica…

creative writing course karachi

Insa cel mai tare mi-e frica astazi de faptul ca pot schimba ziua cuiva, pot sa-i transform ziua dintr-una oribila in una mai frumoasa, mai zambareata…

Nu facem extrem de multe lucruri pentru ca ne este frica si deseori ne este frica de lucruri ireale, lucruri care au sanse foarte mici de realizare…

Uitam ca frica e doar o iluzie, una foarte puternica ce-i drept, dar in final, doar o iluzie pe care o putem spulbera cu putina actiune (repetata).

Frica reprezinta ceea ce credem noi ca o sa se intample in situatia in care….

Dar situatia pe care noi ne-o inchipuim e posibil sa nu vina niciodata!

Observ in jurul meu o dorinta de imunizare in fata fricii, cand imi povestesti cum vrei sa devii imun la frica, sa nu mai simti deloc frica de… [completeaza tu motivul], e ca si cum mi-ai spune cum vrei sa devii un ROBOT!

Frica e doar o emotie, in momentul in care reusesti sa o canalizezi, in momentul in care inveti sa o folosesti in scopuri constructive, devii un om curajos.

Curajul inseamna sa-ti fie frica si totusi sa continui…

Asa se fac campionii!

In spatele fiecarui campion se afla multe mici momente si esecuri care l-au scluptat in ceea ce a devenit astazi, dupa cum spunea Nadal candva:

“Marii campioni nu sunt doar cei care pot castiga in fiecare saptamana.”

Vedem la oamenii din jurul nostru doar bucuria si reusitele de care au parte insa deseori, in spatele lor sunt un lant de evenimente mai putin fericite, sunt nopti nedormite de emotie, sunt perne infundate in lacrimi de nervi…

Deseori frica are puterea de a ne paraliza, de a ne face sa fugim.

Totul e doar in mintea ta! Mai bine sa iei o decizie proasta si sa suporti consecintele decat sa nu iei nici o decizie, nu lasa frica sa te paralizeze…

Imi plac foarte mult sportivi si mai ales cei de calibru…

Prin natura meseriei lor sunt nevoiti sa infrunte frica zi de zi, antrenament de antrenament…

Unul din sportivii mei favoriti e Michael Jordan asa ca pe final o sa-l las pe el sa incheie acest articol cu un filmulet si cateva citate:

I know fear is an obstacle for some people, but it is an illusion to me . . . Failure always made me try harder next time.

I can accept failure, everyone fails at something. But I can’t accept not trying

 

Tie de ce iti este frica astazi?

Speak Your Mind do my programming homework

*