Cum a fost – Training PS la Philos

Ieri am tinut un training pe medical paper writing service in cadrul http://changer.ro/peer-editing-worksheet-for-a-narrative-essay/.

Toate bune si frumoase, pana cand la un moment dat, cand am dat un exercitiu in care ei trebuiau sa-si pregateasca un speech pe care sa-l prezinte in fata noastra (ceilalti din sala), iar noi sa dam feedback.

Acestea erau si filmate astfel incat sa fie un feedback mult mai relevant.

Eram foarte linistit pana cand am observat ca ei nu se pregateau, in timpul destinat acestui scop, se discuta si se vorbea liber. La indicatiile mele de pregatire, mi s-a raspuns ca deja au facut asta.

Am zis ok si am inceput sa astept prezentarile, sperand ca sa fie o experienta de invatare totusi.

Speech-ul trebuia sa dureze intre 3 si 5 minute, daca dura sub 3 regula era ca ramai in fata celorlalti pana atingi cele 3 minute, au fost 3 cazuri (din 8) sau la 5 minute si 1 secunda aplaudam pentru a te intrerupe.

In discutiile unul la unul de dupa speech, majoritatea mi-au zis ca daca ar fi sa repete speech-ul, s-ar pregati mai bine. Ceea ce pe mine m-a multumit.

Vorbind dupa cu D. in dorinta de ventilare si pregatire pentru un alt workshop pe care l-am tinut tot ieri, mi-a pus o intrebare ce m-a dezarmat.

Tu cat de bine ai pregatit bucata respectiva?

M-a prins, privind rapid retrospectiv, mi-am dat seama ca de fapt eu nu pregatisem foarte bine cum o sa fac call to action, in gandul meu era doar o cerinta pe care o aveam…

Si brusc mi-am dat seama, inca o data, ca tot ceea ce faci tu ca trainer se reflecta foarte mult in participantii tai din sala.

(despre cum a fost la workshop-ul http://changer.ro/dissertation-help-south-africa/ va povestesc maine, pentru ca s-a intamplat cam acelasi lucru dar in sens pozitiv).

Trackbacks

  1. […] In cadrul workshop-ului am reailzat exact contrariul fata de trainingul pe public speaking. […]

Speak Your Mind

*