Blogger la 11even

Imi doresc sa fiu bloggerul oficial la 11even si pentru ca e un concurs m-am gandit la 3 motive mari pentru care vreau acest lucru ba mai mult, ar trebui ca eu sa fiu unul din cei doi bloggeri oficiali.

Toate cele trei motive sunt la fel de importante pentru mine si ordinea lor e pur aleatoarie, pur si simplu asa mi-au venit sa le scriu. Iar pentru tine, cel ce citesti aceste randuri aceasta va fi o ocazie sa ma cunosti un pic mai bine…

Hai sa incepem:

Primul motiv pentru care ar trebui sa fiu blogger la 11even il reprezinta faptul ca sunt unul din fondatorii pregateste-te.ro. Ceea ce inseamna 2 lucruri importante, pentru organizatorii 11even.

1 Voi scrie un review pe un blog nisat pe vorbitul in public, ceea ce reprezinta o parte din publicul lor tinta si astfel voi facilita “imprastierea” ideilor de la eveniment intr-un mediu propice.

Un alt lucru pentru care Pregateste-te mai este important in ecuatie este pentru ca vin cu partea de expertiza pe pe public speaking, voi putea contribui dintr-un punct de vedere realist la construirea imaginii 11even, in sensul ca voi spune exact de ce discursurile au fost sau nu faine, si mai ales care e diferenta intre 11even si tedx (care din punctul meu de vedere se adreseaza aceluiasi target)

Al doilea motiv important este prezentul blog.

Aici voi scrie o recenzie din punctul de vedere al dezvoltarii personale, voi scrie despre ce mi s-a parut mie interesant si mai ales ce voi folosi si aplica din speechurile participantilor. Cred ca fiecare invatam lucruri diferite din fiecare speech si evenimentele de genul acesta sunt mult mai valoroase decat multe carti de asa numita dezvoltare personala…

Involuntar am pastrat ultimul motiv pasiunea, cred ca este motivul ce le leaga pe cele doua de mai sus.

Imi place sa vorbesc in public si imi plac la nebunie oamenii care fac asta, imi place sa observ speech-uri si sa admir oamenii care-si infrunta o frica.

Cred ca undeva inauntrul nostru tuturor ne este frica de vorbitul in public, insa uneori alegem sa vorbim si sa ne pregatim pentru asta, mai mult pentru ceilalti. In esenta lui vorbitul in public are si o doza mare de altruism atunci cand este facut cum trebuie.

Sunt pasionat si imi place sa cunosc oameni faini, iubesc oamenii care fac lucruri in pofida tuturor greutatilor, ma las inspirat de ei si imi place sa le strang mana si sa le spun un bravo.
Cred ca o sa fie si foarte multi oameni faini in public 🙂 si probabil  o sa si recunosc cateva figuri 🙂

Al treilea aspect legat de pasiunea mea tine exact de motto-ul acestui blog, si anume shaking up your craziness.

O sa fie 11 discursuri care inspira si incerc cat mai mult sa iau parte si sa intru in contact cu astfel de medii.

Sunt un dependent de discursuri inspirationale si cred ca o definitie definitorie pentru ele este SA DAI MAI DEPARTE.

Ok, o sa fie o sala plina de oameni la evenimentul propriu-zis insa impactul evenimentului nu se termina acolo, vor fi si mai multi oameni ce vor viziona aceste filme online.

In ultimul rand … imi place mult ideea, conceptul si mai ales provocarea pentru speakeri… si mi-a parut rau ca nu am ajuns la editia trecuta. Ba mai mult vreau sa cunosc si organizatorii 🙂

Acestea fiind spuse, tie cititorule sper ca ti-a placut “mica scrisoare de vanzari”, iar pentru cei de la 11even vreau sa le precizez pana acum nu prea am experienta in ceea ce priveste pozitia de blogger oficial, am scris din aceasta perspectiva insa cateva posturi despre conferinte pe care le poti viziona la rubrica Evenimente.

Comments

  1. in calitate de deja blogger oficial 11even ( si anul trecut si ambasador 11even, alaturi de DreamTeamRO), eu te sustin 🙂

    succes! meriti 🙂

  2. Razvan Olaru says:

    Multumesc Stefan 🙂

Trackbacks

  1. […] ca perioada asta, marcata vizibil prin posturile de pe blog, ultimul fiind scris pe 22 aprilie, a fost o perioada de crestere pentru […]

Speak Your Mind

*