Antrenarea atentiei prin iluzionism

Sambata am fost la o editie pilot a unui workshop sustinut de cost for editing dissertation, cu tema antrenarea atentiei prin iluzionism.

Stiind ca e o editie pilot, nu prea mi-am facut asteptari si am ajuns la locatie dornic de joaca.

Ceea ce s-a si intamplat.

La finalul workshop-ului am invatat sa fac 4 “trucuri magice”; m-am simtit foarte bine, am ras, am glumit, m-am jucat si pe langa toate acestea am si invatat cate ceva despre mine.

Printr-un exercitiu simplu, de a invata un truc “magic”, am putut trece de la frustrarea provocata de faptul ca incercam sa fac trucul respectiv si nu-mi reusea, pana la momentul in care-ti iese si ai un mare WOW!

Nu sunt lucruri fenomenale, sunt lucruri simple, de efect, nu am devenit un creative writing night time description peste noapte.

Ne-am putut juca cu ceea ce se numeste antentia 1, 2 si 3. Practic toate trucurile le-am vazut si practicat din pozitia de “magician” sau profesor, elev sau spectator si observator.

In acest fel am putut invata din perspectiva celor 3 pozitii si am trait ipostaza primelor doua (magician si spectator) ca mai apoi sa pot sa le experimentez pe amandoua, simultan, din perspectiva observatorului.

Am plecat de acolo cu activitati de aplicat in propriile workshop-uri si traininguri si cu imaginea unui om pasionat de ceea ce vrea sa faca.

 

Trackbacks

  1. […] recent la care am participat ce avea ca scop validarea si modelarea ideii a fost workshop-ul de antrenare a atentiei prin iluzionism. Pentru care am platit o taxa modica iar Augustin a putut primi feedback pe care sunt sigur ca l-a […]

Speak Your Mind

*