Am o solutie fulger!

M-am saturat sa aud asta, mi-a ajuns pana in gat, apoi a trecut, mi-a ajuns pana-n univers.

Peste tot in jurul meu aud despre solutii rapide la tot felul de probleme fundamentale, solutii rapide ce fac mult mai mult rau adevaratei persoane, adevaratului TU.

Am fost multa vreme adeptul solutilor rapide, prea mult timp defapt, cat inca sa mai fiu si acum cateodata. Dar am inceput sa ma gandesc de 5-6 ori inainte sa ma mai arunc la o solutie rapida pentru o problema complexa.

E in natura noastra sa apelam la ele, mai ales dupa atata programare sociala, care te face sa crezi ca totul are o singura solutie, deseori bani sau ceva ce poti cumpara cu bani.

Asa ca hai sa muncim ca robii, sa facem bani pe care apoi sa-i cheltuim pe nimicuri, sa intram in datorii ca sa putem lucra mai mult, sa fim adevarati sclavi ai societatii moderne.

Te simti deprimat? Simplu ia o pastila, o sa-ti treaca.

Nu-ti gasesti locul in societate? mai ia o pastila, o sa te distrezi mai tare drogat fiind, printre ceilalti drogati din cluburi.

Nu ai nici un scop in viata?

Ia alta pastila, asta sigur o sa rezolve problema.

Orice problema ai avea ia o pastila, chiar daca pastila inseamna o masina, o casa, o copila care sa o intretii (a se citi pitzipoanca) si lista poate continua mult.

Ciudat e ca oricate pastile, sau la oricate solutii rapide / externe ai apela, oricate droguri ai lua, acestea nu o sa-l schimbe niciodata pe cel din interiorul tau, care cauzeaza toate problemele.

NU o sa-l schimbe pe omuletul din interiorul tau care te face sa te simti prost, deprimat, nu o sa-l schimbe niciodata pe omuletul din interiorul nostru care ne iroseste viata, care ne face sa traim cateodata fara nici un scop.

Te rog inainte sa mai apelezi la o pastila gen “Fukitol” sa te gandesti 2-3 ori inainte, si sa te intrebi daca nu cumva drumul mai greu si anevoios e cel pe parcursul caruia o sa gasesti fericirea. Si o sa continui mergand, alaturi de ea pe drumul vietii.

Comments

  1. mvai, ma simt depri acuma ๐Ÿ™

  2. mvai, ma simt depri acuma ๐Ÿ™

  3. Razvan Olaru says:

    O sa fie bine ๐Ÿ™‚ !

  4. Razvan Olaru says:

    O sa fie bine ๐Ÿ™‚ !

Speak Your Mind

*